Φαρμακευτική κάνναβη

LIVING LIFE THE NATURAL WAY

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η GReenCann είναι μια 100% ελληνική εταιρεία και μία από τις πρώτες που υπέβαλε αίτηση σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο Ν.4523 / 2018 και έλαβε άδεια για καλλιέργεια, παραγωγή και τυποποίηση τελικού προϊόντος φαρμακευτικής κάνναβης (ΦΕΚ 2115B – 6/6/2019).

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να γίνει αντιληπτή η δυναμική των προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης – Καλύτερη υγεία και ευεξία για ΟΛΟΥΣ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να παρέχουμε βοήθεια υποστηρίζοντας την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων. Θα παράσχουμε τα καλύτερα παγκοσμίως προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης και θα διαμορφώσουμε το μέλλον της βιομηχανίας δημιουργώντας πρωτοφανή αξία και ευκαιρία για τους πελάτες, τους εργαζομένους μας, τους επενδυτές και τους συνεργάτες μας.

25+ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΥΨΗΛΩΝ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο, οι ασθενείς ανακαλύπτουν ότι η φαρμακευτική κάνναβη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή ελάφρυνση συμπτωματολογίας ασθενειών που συνδέονται με ποικίλες ιατρικές καταστάσεις. Από τη ναυτία που προκαλείται από τις χημειοθεραπείες μέχρι τον πόνο στις αρθρώσεις που προκαλείται από τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, η φαρμακευτική κάνναβη έχει την ικανότητα να βοηθήσει τους ασθενείς να αισθάνονται καλύτερα. Η κάνναβη χρησιμοποιείται επί του παρόντος για να βοηθήσει ασθενείς παγκοσμίως να μετριάσουν τα συμπτώματα που σχετίζονται με νόσους, όπως:

  • HIV/AIDS
  • Επιληψία
  • Χρόνιος πόνος
  • Πόνος νευροπάθειας
  • Ναυτία
  • Καρκίνος
  • Σκλήρυνση κατά πλάκας (MS)

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Η Ελλάδα είναι η έκτη χώρα της ΕΕ που νομιμοποιεί την καλλιέργεια και τη χρήση κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς, ύστερα από την Τσεχία, τη Φινλανδία,  την Πορτογαλία και την Ισπανία. Για την καλλιέργεια και την επεξεργασία φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα απαιτούνται α) άδεια εγκατάστασης και β) άδεια λειτουργίας.

Η έγκριση για την παραγωγή, τη μεταφορά, την αποθήκευση και την προμήθεια πρώτων υλών και ουσιών ποικιλιών κάνναβης Cannabis Sativa L που περιέχουν περισσότερο από 0,2% τετραϋδροκανναβινόλη (THC), η παραγωγή, εισαγωγή και εμπορία πολλαπλασιαστικού υλικού, καθώς και η εγκατάσταση και η λειτουργία μονάδας μεταποίησης για την παρασκευή φαρμάκων χορηγείται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις τις οποίες η εταιρεία μας πληρούσε στο ακέραιο.

Κατά συνέπεια η GreenCann είναι αδειοδοτημένη για την καλλιέργεια, παραγωγή και τυποποίηση τελικού προϊόντος φαρμακευτικής κάνναβης (ΦΕΚ 2115B – 6/6/2019).

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η GreenCann είναι ένας αμιγώς ελληνικός καλλιεργητής, επεξεργαστής και διαχειριστής κάνναβης, αφιερωμένος στην παροχή αξιοπρεπούς πρόσβασης σε ασφαλή και αποτελεσματική φαρμακευτική κάνναβη. Οι υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις μας για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης βρίσκονται στην Πρέβεζα σε ιδιόκτητη έκταση συνολικής επιφάνειας 42.000τ.μ. Τα πλήρως εξοπλισμένα γραφεία μας, στελεχωμένα με μια πολύ έμπειρη ομάδα εμπειρογνωμόνων στον συγκεκριμένο τομέα, βρίσκονται δίπλα στο υπερσύγχρονο Κέντρο Καλλιέργειας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η δέσμευσή μας για την ποιότητα

Εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας

Στενά ελεγχόμενες διαδικασίες καλλιέργειας

Ποιοτική Παραγωγή και Διαδικασίες

Εγκατεστημένη αλυσίδα εφοδιασμού

Τυποποιημένες πρακτικές και εκπαίδευση

ΚΑΡΙΕΡΑ

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ GREENCANN